Om oss

KBE Maskinutleie

Historien om KBE Maskinutleie begynte på Brandval med tre naboer som delte en visjon og en gravemaskin i 2001. Kaspersen, Braskerud og Enger, inspirert av deres initialer, dannet KBE Maskinutleie. I 2003 vokste både utstyrsparken og etterspørselen såpass mye at det var nødvendig å sentralisere virksomheten. Kaspersen forlot sin daværende jobb for å fokusere på maskinutleie på heltid. I løpet av en tiårsperiode vokste KBE seg ut av  lokalene på Langeland, og i 2013 flyttet de inn i nye lokaler på Rasta i Kongsvinger.

Siden starten har KBE Maskinutleie fokusert på å levere førsteklasses maskinutleietjenester til kunder i ulike bransjer og privatmarkedet. Med et dedikert team på åtte ansatte har selskapet et sterkt fokus på å tilby enestående kundeservice, raske leveransetider og konkurransedyktige priser.

KBE Maskinutleies omfattende flåte av utleiemaskiner inkluderer et bredt spekter av lifter, som tilhengermonterte lifter, batteridrevne sakseplattformer og terrenggående bom- og sakselifter. Vi leier også ut forskjellige typer stillaser og tak/kantsikring. Dette gjør oss til en pålitelig partner for alle typer prosjekter som krever sikker og effektivt arbeid i høyden.

I tillegg til lifter tilbyr KBE Maskinutleie et omfattende utvalg av maskiner for anleggsplassen, inkludert gravemaskiner, hjullastere, teleskoptrucker, beltedumpere, komprimeringsutstyr, sikringsutstyr, varme og alt mulig av verktøy.

I 2019 startet vi også opp med kranutleie.

Dette gjør oss til en komplett leverandør av utstyr til bygge- og anleggsbransjen.